Home

Coaching

Trainingen

Creatieve werkplaats

Agenda

Publicaties

Over mij

Contact

boomstambank

Toekomstgesprekken

In een toekomstgesprek onderzoek ik met mijn gesprekspartner diens toekomstbeelden in relatie tot de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, denk aan het klimaat, achteruitgang van ecosystemen en de economische crisis. Wat vraagt het van ons om nu te leven en te handelen in deze tijd? Wat is een goed leven? Welke impact heb je en welke keuzes maak je? Hoe ga je om met gevoelens zoals machteloosheid of angst?
Al wandelend spreken we over zingeving, ontwikkeling en levensmissie.
Wil jij een van mijn gesprekspartners zijn? Mag ik jouw verhaal (eventueel anoniem) publiceren? En draag je met een klein bedrag bij aan deze publicatie? Laat het mij weten.
Een toekomstgesprek kan ook jou veel nieuwe inzichten opleveren voor je eigen levensweg. Ik selecteer eind juli een aantal mensen voor een gesprek.

Inspiratieworkshop Toekomstideeën

Ben jij zo iemand die wel eens droomt over iets nieuws of anders op het gebied van werk? Iets dat jou meer voldoening en zingeving biedt of waardoor je meer in overeenstemming leeft met jouw waarden? In deze workshop ga je je droom onderzoeken, in kaart brengen en je idee al een beetje concretiseren. Wil je na deze workshop verder aan de slag met je plan of idee? Dan kun je je inschrijven voor de uitgebreidere training van zes dagdelen: de Broedplek voor toekomstideeën. Bij voldoende interesse wordt de eerstvolgende workshop ingepland.

Broedplek voor Toekomstideeën

Aan de slag met je eigen toekomstplannen

‘De Broedplek voor Toekomstideeën’ is een werkplaats van zes avonden die je helpt bij het maken van keuzes en plannen voor je toekomst. Tijdens de Broedplek wordt je uitgedaagd om via een oriëntatie op jezelf en de maatschappij toe te werken naar een concreet plan.
Wil je je oriënteren op nieuw werk of heb je ideeën voor het opzetten van een initiatief of bedrijfje, dan helpt deze Broedplek je bij het zetten van de eerste concrete stappen.

Aan de inschrijving gaat een telefonische intake vooraf om te kunnen beoordelen of de cursus goed aansluit bij jouw vraag.
Bij voldoende interesse wordt de volgende Broedplek georganiseerd. Voor meer informatie en prijzen, download hieronder de uitgebreide folder.

Folder Inspiratieworkshop en Broedplek Toekomstideeën